Ja i seneste blog indlæg berettede jeg om, hvordan jeg var blæst omkuld af 2 dages kursus om, hvordan jeg kan hjælpe personer med COVID19 både i det akutte forløb, i restitueringsforløbet og ved senfølger.

Fik du ikke læst det, kan du se her 

Det gjorde, at jeg næsten ikke kunne vente på kurset BodyIntuitiveFocus. Det er grundkurset i den behandlings metode, de teknikker, som  COVID kurset er skabt ud fra, og som kan bruges på alle problematikker med krop og sind.

Nu er jeg altså DYBT forelsket efter 3 dages intenst kursus. Jeg har fået endnu mere teoretisk viden og forståelse af Skab fra hjertet Klinik Inner Peace energiarbejdet fra Østens filosofi og Vestens viden og forskning i kroppen. Desuden øvelser med virkelig eminente spørgeteknikker og aktiveringsmetoder, som netop giver krop, sind og ånd mulighed for at komme i balance igen.

Og hvad er det så jeg er blevet så forelsket i?

Det er BodyIntuitive – behandlings systemet. Det er en endnu mere effektiv måde til at arbejde med mine klienter, deres symptomer/ problemer.

Alt er energi, alt i dig er energi. Er der ikke optimal energi i alle dine systemer, så giver det sig udtryk på forskellig vis, det være sig fysisk eller mentalt.

Og ja, når man forelsker sig in real life, skal man lære hinanden at kende.

Det samme gælder også her for mig, jeg skal lære ”den anden part” at kende. Det er på den ene side en stor fordel, at jeg har arbejdet med BodyTalk i 12 år. På den anden side er det, som at skulle lære et nyt sprog og ikke hoppe tilbage i ”modersmålet”. Som med alt andet så handler det om træning og den er godt i gang 😊

Hvad er forskellen på BodyIntuitive og BodyTalk?

Allerkorteste svar er at BodyIntuitive er en super opgradering af BodyTalk.

De 2 udviklere og undervisere er begge tidligere medskabere og undervisere i BodyTalk og er trådt ud af BodyTalk og har skabt BodyIntuitive.

Det der fascinerer mig er

Hvordan viden om Østens filosofi om kroppens energi og hvordan den kan aktiveres via punkter på kroppen og i samspil med Vestens forskning om kroppen med alt, hvad det indebærer, kan skabe dybe forandringer hos den enkelte. Ganske enkelt styrken i dette samspil.

Et kort eksempel:

I og med vi deltog fra hele verden i kurset, siddende hjemme hos os selv, så foregik alle øvelser via videokontakt.

For hver teoridel – fik vi en øvelse om emnet.

Vi tuner ind på hinanden og tester, hvad der skal være fokus på og hvordan der skal aktiveres. Alt for teknisk at forklare 😉

Jeg skulle være sammen med en, som var i London. Jeg tester og kan ikke få lov at arbejde med selve opgaven, der var noget andet, som skulle balanceres først – ja, kroppen skal nok fortælle 😊 Kroppen er eminent.

Mens vi laver denne første aktivering, fortæller hun, at hun kan mærke forbindelsen mellem os og ja, jeg kunne også mærke, hvordan der skabtes en balance i hende. Efterfølgende kunne vi så arbejde med den egentlige opgave. Fantastisk oplevelse, den var virkelig intens. ❤️

Og jeg vil sige kærligheden vokser, når jeg bl.a. ser, hvordan en frigørelse af dyb emotionel smerte og dybe traumer og chok, kan gå fra en skala for intensiteten på 10 til 3 på kort tid uden, at der skal ”traves” rundt i fortidens historie.

Som altid er du velkommen til at få en kort ganske uforpligtende samtale med mig.

Ja tak jeg vil gerne kontaktes

SÆRLIGT tilbud lige nu – 3 behandlinger specifikt omkring Corona