Dette spørgsmål poppede op, da jeg ”påstod” at vores krop er selvhealende, hvilket jeg arbejder ud fra.

”Hvis min krop er selvhealende, hvorfor har jeg så senfølger efter Coronasmitte?” 🙄

Det vil jeg gerne prøve at give lidt svar på ud fra min viden og erfaringer i mit arbejde med klienter.

Den korte udgave af hvad der sker når du smittes.

Når der kommer en virus eller bakterie ind i din krop, ses det som en trussel, så bliver immunsystemet alarmeret, der sættes mærkater på disse truende celler. Andre celler fra immunsystemet kommer og slår disse markerede celler ud og efterfølgende, er der igen andre immunforsvar celler, som så skaber ro og balance i systemet igen og andre igen husker den trussel, der har været, så den viden er der næste gang noget lignende dukker op.

Det har vist sig, at Corona eller Covid19 i sine forskellige mutationer, ikke er så let at få slået ud og rigtig mange får senfølger. Immunsystemet kender ikke helt denne virus – ingen tidligere hukommelse af, hvordan den lige skal tackles. De fleste har dog et kendskab til SARS-Covid 2 (set i tidligere influenzaer), men denne nye “fætter” har lige en anden “kodning”, hvilket kan give kraftige reaktioner fra immunforsvaret.

Forskere har bl.a. fundet ud af, at der kan ”gemme” sig dele af virussen især i tarmsystemet og måske også andre steder.

Der er faktisk konstateret virus i kroppen hos nogle i op imod 1 år efter smitte.

Forskere har også set i blodprøver, at der hos mange er forhøjet antistoffer i lang tid efter smitte og dermed et immunforsvar, som ikke helt falder til ro. Der kan opstå inflammationer i kroppen og det både i hjernen og i selve kroppen, det kan skabe mange symptomer bl.a. neurologiske symptomer som koncentrationsbesvær, hjernetåge, hovedpiner, svimmelhed, træthed o.a. og generelt smerter i kroppen og der er konstateret autoimmune sygdomme f.eks. diabetes 1, leddegigt, stofskifteproblemer, muskelsvækkelse o.a.

Din krop er som et stort orkester.

Kroppen er, som jeg ser det, et stor samspil af hormonsystem, nervesystem, immunsystem, kredsløb, organer, muskler og alle andre systemer samt hele hjernens fantastiske ”styresystem”, som kommunikerer med alle kroppens systemer. Bliver en del bliver påvirket, påvirkes alt i dette fine samspil.

Nervesystemet

Det kan være nervesystemet, der skal balanceres. Noget af det, der påvirker nervesystemet, er følelser som usikkerhed, utryghed, frygt, afmagt o.a.   Et ubalanceret nervesystem skaber stressreaktion i kroppen og det igen kan påvirke evnen til restituering. Derudover påvirker det både hormonsystem og immunsystem.

Hormonssystemet kan været påvirket, så de signalstoffer det sender ikke er optimale eller ikke optages – så ved kroppen ikke helt, hvordan den skal reagere optimalt. Et ubalanceret hormonsystem påvirker nervesystememt og immunsystemet, ja generelt alle systemer i kroppen.

Immunsystemet skal ofte også have en hjælpende hånd til at finde ind i balance igen, måske ved netop at få skruet på de enkelte cellers funktion, så de ikke er i over- eller underfunktion. Et ubalanceret immunsystem  påvirker nervesystememt og hormonsystemet, Forstil dig den kamp der er i din krop, når dit immunforsvar bekæmper “fjenden” – det skaber stress i kroppen (nervesystemet).

Som jeg ser det og når jeg arbejder med klienter med senfølger, handler det om at identificere, hvad der er ude af optimal funktion og hvordan der kan skabes balance og optimering af energien i alle systemer. Ved at hjælpe kroppen til at ”se” de ubalancer, der er og energetisk få genskabt balancen og få kroppen optimeret til at komme tilbage i sin selvhealende funktion.  Dermed støttes din restituering.

Det er netop det BodyTalk og BodyIntuitive, som jeg arbejder med, kan.

Det var så lidt svar på, hvorfor vi ikke helt kan heale os selv og står med senfølger og det uanset om man er vaccineret eller ikke.

Et kort resume af en behandling for senfølger.

Inden vi starter selve sessionen, testes energiniveau på en skala 1-10. Det var 3/2 (personens egen vurdering/ min test)

Der startes med en samling af 3 energipunkter, som aktiveres for at dæmpe patogene microorganismer, støtter immunforsvar.

Dernæst skal der laves en øvelse, som frisætter dyb sorg og frygt samt styrke microbiome bl.a. i tarmsystem og støtte nervesystemet og hormonsystemet.

Videre skal kroppen hjælpes til at slippe giftstoffer og reparere områder af kroppen, som er påvirket af covid, nærmere bestemt i tarmene.

Ved hjælp af en speciel aktiveringsteknik – kan beskrives, som at tænde for strømmen (energien) og lede den til alle de steder, som er identificeret i testen.

Og ja, der sættes energi i gang i kroppen og når de steder, der er kommet frem i testen gives energi og balanceres, skaber det også forandring andre steder.

Energiniveau efter session 7 / 7. 🙂

Som hjemmearbejde er der nogle akupunkturpunkter, som skal aktiveres ved at massere dem dagligt i nogle minutter, hvilket støtter processen.

Personen fortæller efter sessionen, at der løber varme strømninger igennem kroppen, hvilket er dejligt og giver følelsen af, at der kommer nyt liv.

Ved næste session fortælles, at der er kommet mere energi. Udmattelsen og  andre symptomer er mindsket.

Her laver vi så lige et tjek på, om der er mere i forhold til at have været smittet med Corona. Der var lige lidt som gerne ville kikkes på.

Tak for at du læste med – du må meget gerne dele.

Har du spørgsmål er du hjertelig velkommen til at kontakte mig eller sms på 23810628 – så ringer jeg dig op. 😀

Rigtig god dag til dig. ❤️