Hvad er du villig til at fylde i dit liv?

 

Du oplever måske, at du ønsker og er villig til skabe en forandring i dit liv og alligevel lykkes det bare ikke.

Nogle af de ord mine kunder sætter på

“Jeg har kæmpet et helt liv med gentagelser af bestemte oplevelser eller symptomer.” – Hvor ofte har du tænkt -Åh nu skete det bare igen?

“Jeg træt af at være pleaser og vil ud af den rolle.”

“Jeg er træt af  igen at opleve, at jeg ikke kan have tillid til andre.”

“Jeg føler, at det er op ad bakke. Når jeg når toppen, så er det en rutchetur ned ad bakken igen.”

Oplever du også, at du har kæmpet og kæmpet og alligevel lykkes det ikke for dig at skabe den ønskede forandring.

Det er simpelthen, fordi du har nogle dybereliggende overbevisninger i dig.

Hvis jeg nu spurgte dig: ”Må du få det, du ønsker dig og vil du tillade dig selv den forandring?”  Så ville du givet svare ”Ja, selvfølgelig må jeg få det, jeg ønsker mig og ja, jeg er vil skabe forandringen. ”

Problemet er din underbevidsthed, som ligger i det underbevidste, det ubevidste og det cellebevidste område, som egentlig er det, der hindrer dig i at skabe forandringen.

95% af dit liv styres af det ubevidste og underbevidste sind

En lille historie fra eget liv.

Under min første uddannelse, som stressfrigørelses terapeut, var jeg på vej til øvedag hos en medstuderende og veninde, på vejen tænker jeg over om der lige var et aktuelt emne, der skulle arbejdes med. Det syntes jeg ikke lige, der var.

Måske kender du også det med at køre bil og samtidig med at være obs på trafikken, får hjerne lov at køre sin egen tur, der filosoferes lidt over livet lige på det tidspunkt eller andet der dukker op.

Jeg fik lige pludselig tanken ”Hvorfor er det lige, at det jeg gerne vil, det jeg ønsker skal forandres  ikke lykkes?”

Min indre dialog; ”Handler det om, at jeg ikke må have succes?” – ”Selvfølgelig må jeg have succes.” var det svar der dukkede op. ”Er der noget jeg er bange for?” Næh ikke umiddelbart. Ok, det kunne vi da godt kikke på.

Der var lige det ved det, at dengang havde jeg ikke lært at lytte til, hvad det egentlig var min krop kunne fortælle og heller ikke lært, at man kunne stille flere åbnende spørgsmål, så det var hjernens svar, ja egentlig underbevidsthedens, som ønskede at holde status quo og undgå at få godt gemt viden op til overfladen.

Jeg fortæller min veninde om mine tanker og lille indre snak og hun spørger også ”Må du virkelig få det, du ønsker dig? Må du virkelig have succes?”

”Ja, selvfølgelig må jeg det” var mit svar. Det kan tilføjes, jeg har på alle måder været støttet af min mand i at prøve det jeg ville.

Nu var hun smart. Spurgte og testede mig – min krop, “Hvor meget stress der på at have succes?” – det var 75% og det er faktisk rigtig meget. Hver gang jeg var på vej mod succes, reagerede min krop med stress på baggrund af tidligere oplevelser. Kroppens naturlige reaktion er at prøve at undgå denne stress ergo ingen succes til Fru Larsen. Nu var det i forhold til succes, det kan også være alle mulige andre emner.”

Hos mig lå der en dyb overbevisning om, at jeg aldrig ville kunne gøre tingene godt nok, hvilket blev til en overdreven perfektionisme i det jeg lavede, det være sig, da jeg gik i skole, mit job som sygehjælper og ja, som behandler. Jeg blev ydermere opmærksom på, at jeg ofte havde oplevet andres jalousi og nedgørelse endda ret tidligt i mit liv.

Det havde skabt en frygt for succes og affødte trossystemer, som ”Jeg skal ikke vise, hvem jeg er”, ”Jeg skal være rigtig”, ”Jeg har ikke lov til succes.” eller ”Andre ønsker ikke, at jeg har succes.” og helt ekstremt ”Jeg må ikke have succes, når andre ikke har det.” Og alt bundede i en enorm frygt for afvisning, ikke være accepteret, som den jeg er, hvilket gjorde, at jeg mistet troen på mit eget værd og tro på mig selv.

Der kom senere andre vinkler på, som også har været gode at få gjort op med.

Slutningen på denne historie

er, at nogle dage efter den behandling, hvor dette var blevet synligt og dermed kunnet frigøres energetisk, var vores ene datter på besøg og pludselig siger hun:” Sig mig lige, hvad er der sket her. Telefonen har ringet mange gange siden jeg er kommet og alle har bestilt tid til behandling.”

Det sjove af det hele var, at jeg faktisk ikke rigtig havde bemærket det.

Kort sagt begyndte jeg rejsen til at give slip på fortidens skygger og træde ind i Min Indre Sandhed.

Er det tid for dig at give slip på fortidens skygger?

Så lad os tage en ganske uforpligtende afklaringssamtale, 

Jeg tak, jeg vil gerne have en afklaringssamtale med dig.

Har du spørgsmål så send Mail  eller sms 23810628