Er du ramt af træthed, mere end du plejer?

Jeg har i den seneste tid hos mine klienter hørt udtalelsen ”Jeg er træt.”  Nogle med tilføjelsen ”Det er det værste, det virker, som om jeg ikke kan komme videre uanset, hvor meget jeg hviler eller sover.”

Det første jeg spørger til er ”Har du været smittet med Corona?”  I de fleste tilfælde er svaret ”Ja.”

(Her kunne jeg så komme med flere timers forklaring på hvorfor du er træt – det vil jeg spare dig for.)

De fleste har haft mild sygdomsperiode, ofte beskrevet som en mild influenza. De har dog senfølger og højest på listen står TRÆTHED.

Mit næste spørgsmål er ”Har du andre symptomer/ problemer, som du ikke havde, før du blev smittet?”

Her er svarene bl.a.

  • Koncentrationsbesvær og hukommelsesproblemer.
  • Vejrtrækningsproblemer.
  • Smerter.
  • Søvnproblemer.
  • Smags- og lugtesans forringet eller væk.
  • Fordøjelsesproblemer.
  • Slås med forkølelse, der ikke vil gå over.
  • Bliver hurtig stresset.

I forhold til stress har jeg et GRATIS tilbud til dig – ”Videoguide. 3 øvelser til Stressreduktion.

Den specifikke behandling

I selve behandlingen af klienten, hjælpes kroppen i balancere igen, ja tilbage til optimal funktion og nej, det er ikke nødvendigvis kun en behandling.

Jeg plejer i sige, vi skræller lag for at nå til kernen, tilbage i optimal balance.

For nogen viser det sig, at der stadig er virus i kroppen, og virus ”bruger” energi i vores celler til at formere sig. Det er ikke nødvendigvis C-virus, det kan også være andre, som har ligget slumrende i kroppen, som vækkes. Så ved at adressere det kan kroppen bedre gøre op med det.

For andre drejer det sig om at genoprette eller som jeg kalder det opdatere, kroppens immunsystem. I immunsystemet kan nogle celler være for aktive og andre for sløve eller ”glemt” deres oprindelige funktion.

For så godt som alle er der følelsesmæssige frigørelser, som er aktuelle, det er frigørelse af bl.a. frygt og det, den skaber af ubalancer i kroppen.

Næsten samstemmende er det vigtigt at arbejde med nervesystemet, som jo “styrer” stressniveauet.

Respons

Verbal respons efter den enkelte behandling er 99.9 % – ”Der er sket noget – jeg har svært ved at sige hvad, det føles bare som en lethed.”

Tilbagemelding ved næste session er i de allerfleste tilfælde

”Der er godt nok sket noget fra sidst.”

Jeg oplevede en som sagde ”Nu tror jeg på, at jeg kan komme mig.”

Behøver sig at nævne, at jeg elsker, det jeg laver 😊

og er dybt taknemmelig over at have fået muligheden for at uddanne mig og udvikle mine “evner” til at hjælpe og støtte hver af mine klienter i deres unikke transformation.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i, hvad jeg kan bidrage med til dig, så svar gerne på mailen, skriv tlf nr og hvornår du er nemmest at træffe – så ringer jeg dig op – det er ganske uforpligtende.

GRATIS tilbud til dig,  – ”Videoguide. 3 øvelser til Stressreduktion.”    – man behøver ikke nødvendigvis at have haft Corona for at få gavn af disse øvelser.