Naturens egen medicin – æteriske olier fra doTERRA

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 09/04/2019
18:30 - 20:30

Lokation
Klinik Inner Peace

Kategori


Kom og oplev, hvordan æteriske olier fra dõTERRA kan styrke dig og din familie i jeres hverdag og hvordan jeg kombinerer med BodyTalk her i Klinik Inner Peace.

Oplev dõTERRA’s himmelske dufte, naturens gave til dig – oplæg om Husapoteket.

 Jeg har inviteret Christa B. Frederiksen, som på denne orienteringsaften om rene, terapeutiske, æteriske olier, vil dele sin passion for doTERRA’s olier, som er nogle af de fineste og reneste æteriske olier, der findes på markedet. Olierne fremstilles af højeste standard og kvalitet med højest mulige medicinske og terapeutiske effekt.

Christa har klinik Stjerneenergi i Stenstrup, hun er Energifeltterapeut og spirituelvejleder, hun har brugt olierne de sidste 4 år i klinikken, Christa er teamleder, og teamet på Fyn er i hastig vækst.

Æteriske olier har mange positive virkninger for vores fysiske, psykiske og spirituelle velbefindende, idet de støtter kroppens selvhelbredende kræfter, de støtter op om helheden.

Du kan høre mere om, hvordan du kan benytte disse olier til at tage vare på dit eget og din families velbefindende. Æteriske olier kan benyttes til voksne, børn og kæledyr. Få kendskab til denne helsebringende verden, hør de spændende og oplysende informationer, om hvordan olierne bl.a. styrker helbredet, skaber følelsesmæssig balance, og hvordan du kan indarbejde brugen af dem i din hverdag til f.eks.:

• Styrkelse af immunforsvaret.
• Meditation.
• Jordforbindelse.
• Åndedrættet.
• Rensning af luft og vand og meget andet.

Efterfølgende vil spørgsmål blive besvaret, i det omfang tiden tillader det. Er du interesseret i at købe eller få dit eget indkøbsnummer, skal du afsætte længere tid.

Efter Christas oplæg vil jeg, Susan Schvartz Larsen, kort fortælle om mine oplevelser af olierne.

Alle nye doTERRA-medlemmer får en Wild Orange gratis.

Deltagelse 25 kr.

Der er kaffe, the og mundgodt.

Tilmelding nødvendig – begrænset antal pladser.

Det vil jeg rigtig gerne med til.