Når positive tanker ikke er nok online forløb 6 uger

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 12/09/2019 - 17/10/2019
19:30

Kategori


Positive tanker er ikke altid nok til at skabe det, der er optimalt for dig.

Kender du det

Du har gjort alt for at være positiv, have positive tanker, gentage positive bekræftelser for dig selv?

Alligevel føler du dig ikke god nok, elsket, tilfreds med dit liv, glad,har for mange dage med tristhed, er stresset eller noget helt andet du er rigtig træt af?

Denne udtalelse har jeg hørt fra mange kunder.

“Jeg arbejder med positive tanker, positive affirmationer. Jeg har læst meget om loven om tiltrækning og om, hvordan vi skaber vores liv med vores tanker. Alligevel oplever jeg nogle sammenstød med andre, som absolut ikke er behagelige. Jeg kan ikke skabe det liv, jeg gerne vil. Jeg forstår det simpelthen ikke, hvis du vidste hvor megen tid og penge, jeg har brugt på at lære det. Jeg har tilgivet alle, der har gjort eller sagt noget til mig og tilgivet mig selv utallige gange, hver gang jeg tænker negativt.”

En af mine kommentarer er – “Har du lært at frigøre de ubevidste og cellebevidste hukommelser, som er med til at skabe en del ubevidste tankemønstre og adfærdsmønstre?” Oftest er svaret nej. For mig er det som at lægge et nyt program ind på en PC, der er fyldt med virus – det nye program vil ikke fungere optimalt, virussen vil begrænse det.

På dette 6 ugers forløb får du

Viden om og forståelse om, hvordan dine tanker skabes og hvad de skaber.

Du får et hav af teknikker til at få frigjort virussen og skabe de nye programmer, der passer helt ind til din dybe reneste sandhed.

Du får skabt et godt solidt fundament til at bygge dit nye hus på – din fremtid.

Jeg vil gerne se mere om forløbet

Er du interesseret i fysisk kursus forløb i Svendbog i næsten samme tidsrum – kan du også læse om det og tilmelde på ovenstående link.