Foredrag og Miniworkshop: Det lille Selv og Egoets fest

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 07/02/2024
19:00 - 21:30

Lokation
Klinik Inner Peace

Kategori


 

I en verden, hvor egoet ofte får en negativ klang, inviterer jeg, Susan Schvartz Larsen, dig til et tankevækkende foredrag med titlen  “Det lille Selv og Egoets fest”

Vi vil kikke på Det Lille Selv  og på Det Store Selv  og på hvordan Egoets fest begrænser dig. 


Når egoet begrænser dit selvbillede

Vi lever alle med vores ego, vores Lille Selv, en uundgåelig del af vores overlevelsesmekanisme. Det formes i vores tidlige barndom og spiller en afgørende rolle i at skabe vores selvopfattelse og selvbillede. Men hvordan kan vi forstå og balancere dette komplekse aspekt af os selv?

Tilmeld

Foredraget vil udforske betydningen af egoet og dets rolle i vores liv. Mens ubalanceret egoisme kan føre til selvcentrering og overskridelse af andres behov, vil jeg opfordre til en forståelse af, at en balanceret form for egoisme er nødvendig. Det handler om at tage hånd om sit ego, løfte det op og hjælpe det med at overvinde dybe frygtprogrammeringer, så det kan samarbejde harmonisk med vores indre, medfødte energi – vores Sjæls stemme, Diamanten i vores Hjerte.

“Det Lille Selv og  Egoets fest” vil ikke kun udfordre konventionelle opfattelser af egoet, Det Lille Selv og Det Store Selv, men også guide deltagerne gennem fælles øvelser og praksis. Vi vil sammen udforske mulighederne for at styrke forbindelsen til Sjælens stemme, Diamanten i Hjertet, for derigennem at skabe et liv præget af kærlighed og trivsel.

Deltag i dette unikke foredrag og tag dit ego i hånden.

Deltager du, får du et lod i puljen til en gratis session hos mig.

Der vil være kaffe, the og vand samt lidt sødt til ganen.
Pris 85 kr.

Jeg vil gerne tilmeldes