Fra Stress, depression og udbrændthed til et liv med ro og overskud.

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 28/03/2014
19:00

Lokation
Klinik Inner Peace

Kategori


stres og udbrã¦ndthed

Jeg vil denne aften fortælle om min vej fra Stress og udbrændthed  til et liv med ro og balance.

Hver 5. stress syg mister jobbet p.gr.a. stress og blandt dem der kommer tilbage, får ikke engang halvdelen det bedre, heller ikke selvom der er en stress politik på arbejdet. Dette er oplyst på Stressforeningens hjemmeside.

Det er også klart det jeg oplevede og derfor er det vigtigt for mig at fortælle om, hvilke muligheder man har for selv at tage del i at få et bedre liv. Jeg vil denne aften fortælle om, hvordan jeg, ved hjælp af de behandlingsformer jeg arbejder med i dag, kom over stressen og i dag har en helt anden ro og balance i mit liv. Jeg blev bevidst om bl.a. hvor ofte jeg tog ansvar for noget som overhovedet ikke hørte mig til, hvor ofte jeg blot sagde ja uden egentlig at have overskud til det, klart blev bevidst om hvor ofte jeg blot gjorde som jeg nu havde ”lært” som barn fra forældre og andre i omgangskredsen og samtidig fandt jeg ud af baggrunden for det og hvilke tankemønstre og beslutninger jeg havde bygget op.
Det er netop disse tankemønstre oftest ubevidste som skaber vores liv bl.a. stress som er et symptom på at vi har begrænsende tankemønstre. Du vil få mulighed for at stille spørgsmål og få kendskab til nogle af  de værktøjer som jeg har brugt og bruger i min daglige praksis og som du kan bruge i din hverdag.

Læs artiklen som kommer i Ugeavisen Svendborg på onsdag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAForedragsholder

Susan Schvartz Larsen


Tilmelding:

Tilmeldinger er lukket til dette arrangement.