Din pris lige nu 5995 kr.

Normalpris 9095 kr.

Du er landet her.

Fordi Du i din hverdag slås med tankemylder, stress, angst, depression,manglende trivsel, manglende glæde og overskud.

Fordi Du er træt af ikke at kunne trives og nyde livet. Måske har du prøvet meget andet for at få det bedre, tackle din stress, din angst, din depression eller andet.

Du oplever, at Du “altid” falder tilbage i gamle mønstre, og ja, Du kan sikkert føje andet eller mere til selv.

Dette forløb med 6 x 1:1 behandlinger  samt kontakt mellem behandlingerne og viden kombineret med enkle, lette redskaber til hverdagen tilsendt i små portioner – er det ypperste jeg kan byde på, så Du kan opnå at skabe forandringer og få et liv med mere trivsel, ro, glæde, overskud og lethed i dit liv.

Slut med manglende trivsel og livsglæde.

Slut med at have oplevelsen af ikke at have mulighed skabe de forandringer Du ønsker dig.

Slut med den ”mentale” virus, dine begrænsende overbevisninger og deraf skabte adfærd.

Forløbet giver med sine 6 BodyTalk behandlinger, en genoprettelse, en opdatering af hele dig, så du igen kan finde glæde og trives, så din livsglæde kan blomstre.

Derudover får du på skrift og lydfil viden og en del lette, enkle redskaber, så du fremover vil være mester i at se på uundgåelige daglige stress, som er medvirkende til at skabe bl. a. angst og depression, manglende trivsel og livsglæde, på en helt ny måde. Desuden er der mellem behandlingerne  ½ time sparring.

Dermed får Du den bedste mulighed for at få mere ro, lethed, glæde og overskud i dit liv, uden at skulle bruge en masse tid og kræfter.

Desuden får Du mulighed for at skabe det liv Du drømmer om, det liv hvor Du stortrives.

Det er lige forløbet for dig, hvis Du kan genkende ..

 • Er ramt af stress.
 • Har problemer med angst.
 • Har problemer med depression.
 • Manglende overskud og glæde.
 • Evig bekymring og katastrofetanker.
 • Selvværdsproblemer.
 • Har svært ved at træffe beslutninger.
 • Har svært ved at skabe forandringer.
 • Ekstrem kontrol.
 • At være styret af dine og andres følelser.
 • Søvnproblemer.
 • Altid har travlt.
 • Ofte glemmer dig selv.
 • Nemt overvældes af situationer, følelser, andres reaktioner m.m.
 • Er meget tænkende og analyserende.
 • Er meget sensitiv.

 

Oversigt over de 12 ugers forløb.

Uge 1

BodyTalk behandling

Uge 2

Mail med teorier og øvelser

Uge 3

BodyTalk behandling

Uge 4

Mail med teorier og øvelser

Uge 5

BodyTalk behandling

Uge 6

Mail med teorier og øvelser

Uge 7

BodyTalk behandling

Uge 8

Mail med teorier og øvelser

Uge 9

BodyTalk behandling

Uge 10

Mail med teorier og øvelser

Uge 11

BodyTalk behandling

Uge 12

Mail med teorier og øvelser

Hvad kan du forvente.

 • Behandlinger skabes helt ud fra dine behov.
 • I behandlinger frigøres de dybeste fastlåste overbevisninger.
 • I behandlinger genskabes balance og optimal kommunikation i hele dig.
 • Nemme redskaber til at bruge i hverdagen.
 • Mere glæde, ro, lethed og overskud.
 • Mere livskvalitet.
 • Øge dit selvværd og selvtillid.
 • Lettere ved at træffe valg.

Skal du være den næste til at få et liv med ro, glæde, overskud og lethed.

Din pris  lige nu 5995kr.

Ratebetaling kan aftales

Normalpris  9095 kr.

Dette indeholder de 12 ugers forløb.

6 1:1 behandlinger med 14 dages mellemrum 4800 kr. – Du kan komme i min klinik i Svendborg eller vi laver den over telefon.

6  (mindst)  Mail og lydfiler med viden, enkelte, lette redskaber til hverdagen (Al teorien fra mit MindfulMindLiving kursus)  – Værdi 1.600 kr.

3 timers “Livline  support” – Værdi 2400 kr

2 Guidede meditationer – Værdi 298 kr.

Ekstra overraskelser

Samlet Pris 9098 kr.

Din pris lige nu 5995 kr.

Hvad gør et forløb med BodyTalk og MindfulMindLiving anderledes?

 • Med forløbets 6x 1:1 behandling gives Du og din krop, mulighed for at slippe dybtliggende og ofte ubevidste hukommelser, som skaber stress, angst, depression eller andet i dig (stress er mange ting og påvirker mange ting i din krop).
 • Med BodyTalk går vi et spadestik dybere end mange andre behandlingsformer, for at frigøre det, som er årsagen til dine problemer. Og nej, du skal ikke gennemleve dit liv og de gamle oplevelser igen.
 • BodyTalk giver  mulighed for at slippe de dybe ubevidste tankemønstre, som egentlig er skaberen af dine nuværende problemer. Jeg kalder det den mentale virus.
 • I dette forløb får du ud over 6 x 1:1 behandling min viden og enkle lette redskaber i overskuelige portioner. Så du kan skabe det, der virkelig giver dig mulighed for at lade dine ”batterier” op, nyde livet og være tilstede i NUET. Skulle du have den viden direkte for mig vil det vare utallige timer og koste mindst 5 gange så meget.

Sådan foregår forløbet.

Du får 6 Body Talk behandlinger – foregår enten i min klinik i Svendborg eller pr. telefon.

3 timers “Livline support” – du kan kontakte mig og hjælp når/ hvis du er “kørt” fast og ikke skulle vente til næste aftale.

Du får minimum 6 mail med lydfil, hvor du får materialet fra mit Tankefitness med MindfulMindLiving forløb

Du vil til enhver tid kunne gå tilbage til den viden du modtager pr. mail, når du har tid og overskud og brug for det.  Det lægges på en side du får adgang til.

Forløbet er over 12 uger – det betyder, at du får behandlinger, teorier, øvelser og viden i overskuelige portioner, så du kan nå at tage det i brug i din dagligdag.

”Genfind trivsel og livsglæde med BodyTalk og MindfulMindLiving” vil hjælpe dig med at få ryddet op i den mentale virus, de dybeste fastlåste hukommelser og begrænsninger, som forhindrer dig i at have en god  forbindelsen til din indre sandhed. 

Du vil efter forløbet have meget mere ro, kunne tackle hverdagens udfordringer meget bedre. Du vil være i stand til at spotte, når eller hvis du kommer på “afveje” og komme hurtigt på på rette vej igen. Du vil opleve et helt andet energiniveau. Du oplever overskud til at lave det, du gerne vil. Din familie, venner og andre relationer vil opleve dig mere glad og tilfreds.

Sådan helt konkret

Du trykker på knappen nedenfor. Jeg kontakter dig. Du kan få svar på evt. spørgsmål.

Vi aftaler 1. behandlings tid.

Du får en aftalebekræftelse samt link til det sted, hvor dine forskellige tekster fra mail samt lydfiler vil ligge. Du får adgang til de enkelte efterhånden som forløbet skrider frem.

Vi aftaler for hver gang næste behandling og samtale.

Sådan er mit liv forvandlet.

 

Jeg har udviklet “Genfind trivsel og livsglæde med BodyTalk og MindfulMindLiving”, fordi jeg har haft mange kunder i min klinik, som gerne vil kunne “gøre” noget selv. De har prøvet mange ting, som egentlig ikke gav dem det de ønskede. Flere har sagt, at de værktøjer, de har fået sammen med behandling hos mig, har givet så meget hjælp til dem i hverdagen. Dog er de kede af ikke at have “alle guldkorn” på skrift eller lydfil.

Samstemmende for alle er, at “Guldværktøjet”  – at blive bevidst om, om de tanker og følelser de har, egentlig er sande for dem, om det overhovedet er deres eller de har “fanget” og kopieret andres – bare er fantastisk.
Mange er slet ikke klar over, hvor meget de påvirkes af andres tanker og følelser (energi).

Min egen historie meget kort. Da jeg blev bevidst om, hvor meget jeg blev påvirket og styret af andres tanker og følelser (energi). – Hvor meget jeg havde kopieret og troet, at det skulle være sådan.  – Hvor ofte jeg mistede min “energi”, fordi jeg ikke var klar over mine dybeste mønstre og at jeg kunne ændre dem. Erkendte jeg, at jeg ved at være bevidst omkring det og kunne slippe energien, gav det mig meget mere energi i hverdagen.

Jeg tænker nogle gange tilbage på, hvor meget stress, kontrol, angst og tankemylder, jeg havde og hvordan det påvirkede min familie. Det er lidt skræmmende.

Når jeg tænker tilbage gennem de seneste 20-30 år og på, hvad der har givet mig allermest i min egen udvikling, har det netop været at blive bevidst om og erkende den “virus” (tanke- og adfærdsmønstre), som overskyggede min indre sandhed – for så at kunne slippe dem uden at dømme eller for den sags skyld at skulle trave rundt i de gamle oplevelser. Kort og godt blive bevidst om, erkende og frigøre for så at lukke op for nye muligheder og kunne træffe mere hensigtsmæssige valg.

Ja, jeg har gået vejen selv og kan levende sætte mig ind i dine frustrationer.

Oplev, at du kan skabe ro, glæde og overskud.

Når Du følger forløbet, vil Du fra gang til gang få “slettet virussen” og med de nye redskaber opleve, at det er meget letter at skabe nye hensigtsmæssige valg.

Vi tager det stille og roligt, så du ikke bliver overvældet. Desuden kan Du nå at træne de enkelte redskaber,dine nye færdigheder.

Vi har kontakt hver uge den ene ved behandling og den anden pr. tlf. eller skype.

“Genfind trivsel og livsglæde med BodyTalk og MindfulMindLiving” forløbet, vil ikke blot hjælpe dig med at få ryddet op i den mentale virus.

Du vil efter forløbet have meget mere ro i dine tanker og være i stand til at spotte, når eller hvis du kommer på “afveje” og hurtigt komme på rette vej igen. Du vil opleve et helt andet energiniveau. Du vil opleve større trivsel og livsglæde, hvilket vil smitte af på dine omgivelser.

Hvad siger dit indre, er det NU?

Undersøgelser viser at dårlig trivsel, manglende søvn, manglende glæde og  bekymringer skaber stress i dig og din krop. Stress er en af de største faktorer i  påvirkning af dit helbred.

Jo længere tids påvirkning, jo mindre livskvalitet.

Det er begrænset, hvor mange jeg kan have på dette intensive forløb. Så er det NU?

Når pladserne er taget varer det 3 måneder inden der åbnes igen.

Tag dit første skridt nu mod et nyt liv med  glæde, ro, lethed og overskud.

Din pris lige nu 5995 kr.

Der kan aftales ratebetaling

Normalpris 9095 kr.

Hvad gør du hvis det overhovedet ikke er noget for dig.

Så siger du til – Det skal ske senest ½ vejs i forløbet.

Så tager vi en snak om det og du får resten af dit indbetalte beløb refunderet samt 25% på den del af forløbet der er gået.

Har du nogle spørgsmål?

» Hvor meget tid skal jeg bruge?
Det vigtige er at komme til behandlingerne, de varer godt 1 time.

Derudover få kikket på, læst eller lyttet til de mail der kommer med viden og enkle lette redskaber. Øvelserne er egentlig træning i at blive mere bevidst om tanker og adfærd i din hverdag.

» Der er langt til din Klinik.
Det er ikke noget problem behandlingerne kan laves via telefon. Det foregår ved at vi aftaler tidspunkt hvor du kan afse en times tid i ro og fred. Jeg ringer dig op på aftalte tidspunkt, du lægger dig i ro og mag, jeg tester dig og er i den tid nok lidt stille. Det du skal gøre er at “tappe” – det får du en grundig beskrivelse af.
» Jeg er i tvivl om jeg får nok ud af, så jeg kan komme videre?
Du har garanti på, så på den måde kan du være med. Hvis du ikke har gavn af forløbet, får du dine penge retur, skal aftale senest halvvejs.
» Hvad hvis jeg ikke får lavet øvelserne?
Det allervigtigste er at du kommer til behandlingerne og  få læst/ hørt den viden som deles med dig.

Og selvfølgelig jo mere energi du lægger i at bruge de enkelteredskaber jo bedre resultat.

» Hvad hvis jeg ikke kan starte nu?
Prisen i næste omgang kender jeg ikke endnu –  det bliver nok ikke billigere. Så køb det nu og spar 3103 kr. Du kan så starte senere.
» Hvorfor tager det 12 uger?
Det er ganske enkelt for at give dig og din krop mulighed for at følge med uden at skulle forcere noget.

Desuden får du viden og redskaber i mindre bidder, så du ikke bliver overvældet og får tid til at integrere de enkelte redskaber i din hverdag.

» Jeg har prøvet andet før, som ikke har hjulpet.
Ja jeg har mødt flere i min klinik som har prøvet mange andre behandlingsformer. Forskellen er bl.a. at der arbejdes med de ubevidste tankemønstre, der ligger dybest. Hvilket, jeg oplever, er det, der er anderledes end i andre metoder og det,der giver resultat.
» Hvad hvis jeg ikke er klar?
Man bliver klar, når man kommer i gang, tager det første skridt, valget at gå i gang er oftest det sværeste. Resten af vejen er jeg tæt på og klar til at støtte og vejlede.
» Det er flovt at skulle have hjælp.
Der er mange, der har problemer med stress, angst, depression, tankemylder og meget andet, som synes det er flovt ikke at kunne løse selv.

Hvis du havde kunnet løse det, havde du ændret det. Så tag imod, få hjælp og lær, hvordan du fremover ikke behøver at lade dig styre af din forhistorie, dine overbevisninger og dermed skabe det liv der giver dig trivsel og livsglæde.

» Jeg kan sikkert godt finde ud af det selv.
Du har prøvet mange gange og mangler stadig lige lidt til for at have glæde, ro, overskud og lethed, kort sagt trivsel og livsglæde.

Det er netop de dybereliggende tankemønstre, som behandlingerne samt viden og de enkle og nemme redskaber giver dig mulighed for at give slip på.  

» Der foregår meget i mit liv lige nu.
Du kan købe forløbet nu med den besparelse der er nu og starte senere. Kender ikke næste gangs pris og da der er begrænsede antal af disse intense forløb, vil det vare 3 måneder før de slås op igen.

Har du spørgsmål, du ikke fik besvaret?

Susan Schvartz Larsen

Mobil 23810628   eller info@innerpeace.dk

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål. Husk, der er aldrig dumme spørgsmål.

Jeg håber, vi ses på forløbet.