Tæm Tankemylderet – Tag styringen tilbage.

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 12/01/2019
12:30 - 16:30

Lokation
Klinik Inner Peace

Kategori


Du kikker muligvis med her

  • Fordi Du i din hverdag slås med tankemylder, stress, manglende trivsel, manglende glæde og overskud. Du oplever, at Du “altid” falder tilbage i gamle mønstre.
  • Fordi du har prøvet meget andet for at tæmme dit tankemylder.
  • Du kan sikkert føje andet eller mere til selv.

 

Positive tanker er ikke altid nok – det er endnu nemmere at skabe forandring ved at frigøre årsagen og fastlåsningen af de begrænsende tanker, følelser og adfærd.  tæm tanker, tankemylder, overtænke

På denne workshop vil du lære at frigøre de dybereliggende hukommelser, overbevisninger, tanker og følelser, som skaber dit Tankemylder i dag.

Og du skal ikke trave rundt i fortidens oplevelser.

Einstein siger: ”Man kan ikke løse et problem med samme bevidsthed, som skabte det.”  Så ny bevidsthed kan skabe nye og mere hensigtsmæssige valg.

Når du sanser energi – gælder via alle dine sanser – så sendes der impulser til din hjerne, som filtrerer og leger Fætter Google, søger genkendelser (i din underbevidste og ubevidste hukommelse), sætter nærmest ”en label” på, den ”label” genkender og vækker andre centre i hjernen, og du reagerer, som du hidtil har gjort – skaber gentagelser, og du sender samme energifrekvens ud, som du hele tiden har gjort.

Ved at blive bevidst om når det sker, – at en ydre omstændighed tænder dine følelser og dine reaktioner, så kan du skabe aktion i stedet for reaktion. Dvs. du kan bevidst vælge, hvordan du vil tackle situationen.

Du får på dagens Workshop

  • Viden og forståelse omkring tankers  styring
  • Nemme redskaber til at bruge i hverdagen.
  • Mulighed for bruge teknikkerne.
  • Hvilket giver mere glæde, ro, lethed og overskud

 

Der vil være kaffe, the, frugt og lidt sødt, til frit indtag.

Du skal være på tæerne der er nemlig kun 10 pladser.

Pris 299 kr.

Ja tak, jeg vil have styr på mine tanker.