“Positive tanker er ikke altid nok – Autopiloten står i vejen.”

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 28/10/2015
19:00 - 22:00

Lokation
Klinik Inner Peace

Kategori


Positive tanker og autopiloten

Positive tanker og autopiloten

Har du prøvet at være opmærksom på at være positiv i dine tanker, prøvet at skabe forandringer med det og alligevel opleve, at du lander i “suppedasen” igen.

Det hører jeg i hvert tilfælde flere af mine klienter fortælle og indrømmet har også selv oplevet det.

Jeg har prøvet positive affirmationer, visualiseringer og rigtig mange andre teknikker gennem tiden og alligevel stået med oplevelsen af ikke at kunne ændre områder af mit liv, som ikke fungerede så godt.

Jeg fandt forklaringen – det var den her Autopilot, som hindrede mig. Den var eminent til at handle, inden jeg overhovedet havde fået “tænkt”, den kørte på de gamle vaner – baseret på dybe overbevisninger eller tankemønstre og handlemønstre, skabt af oplevelser tidligt i livet, kopierede tanke- og adfærdsmønstre fra de voksne omkring mig samt nedarvede mønstre.

Alt det havde skabt Autopiloten (som skaber gentagelser), der forårsagede en mangel eller begrænsning af kontakten til egen sandhed, hvilket medførte alt lige fra stress, angst, manglende livsglæde til fysiske symptomer og områder i livet, der bare ikke fungerede, som jeg gerne ville have det.

Foredraget vil uddybe disse teorier og du er med til ved din medvirken og spørgsmål at skabe aftenens program. Du vil gå hjem med enkle, nemme værktøjer du kan bruge i hverdagen.

Der vil være kaffe på kanden, varmt vand til teen og en småkage i skålen.

Tilmelding nødvendig.

Tilmeld dig her