BodyTalk og dõTERRA

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 30/08/2018
18:30 - 20:30

Lokation
Klinik Inner Peace

Kategori


 

Naturens egen medicin – æteriske olier fra doTERRA

Kom og oplev hvordan æteriske olier fra dõTERRA kombineres med BodyTalk her i Klinik Inner Peace. 

Torsdag den 30. August 2018 kl. 18.30-20.30 hos Klinik Inner Peace, Fåborgvej 65, Svendborg

Oplev dõTERRA’s himmelske dufte, naturens gave til dig – oplæg om Husapoteket.

 

Jeg har inviteret Christa B. Frederiksen, som på denne orienteringsaften om rene, terapeutiske, æteriske olier, vil dele sin passion for dõTERRA’s olier, som er nogle af de fineste og reneste æteriske olier, der findes på markedet. Olierne fremstilles af højeste standard og kvalitet med højest mulige medicinske og terapeutiske effekt.

Christa har klinik Stjerneenergi i Stenstrup, hun er Energifeltterapeut og spirituelvejleder, hun har brugt olierne de sidste 4 år i klinikken, Christa er teamleder, og teamet på Fyn er i hastig vækst.

Æteriske olier har mange positive virkninger for vores fysiske, psykiske og spirituelle velbefindende, idet de støtter kroppens selvhelbredende kræfter, de støtter op om helheden.

Du kan høre mere om, hvordan du kan benytte disse olier til at tage vare på dit eget og din families velbefindende. Æteriske olier kan benyttes til voksne, børn og kæledyr. Få kendskab til denne helsebringende verden, hør de spændende og oplysende informationer, om hvordan olierne bl.a. styrker helbredet, skaber følelsesmæssig balance, og hvordan du kan indarbejde brugen af dem i din hverdag til f.eks.:

• Styrkelse af immunforsvaret.
• Meditation.
• Jordforbindelse.
• Åndedrættet.
• Rensning af luft og vand og meget andet.

Efterfølgende vil spørgsmål blive besvaret, i det omfang tiden tillader det. Er du interesseret i at købe eller få dit eget indkøbsnummer, skal du afsætte længere tid.

 

Efter Christas oplæg vil jeg, Susan Schvartz Larsen, kort fortælle om mine oplevelser af olierne samt lave en lille smagsprøve på, hvordan jeg bruger dem i mine behandlinger.

Alle nye dõTERRA-medlemmer får en Wild Orange gratis.

Tidspunkt: Torsdag den 30. August 2018 kl. 18.30
Sted: Fåborgvej 65, Svendborg.
Pris: 25 kr. til kaffe, the og mundgodt.

Tilmelding