At tænke positivt er ikke altid nok

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 25/04/2019
19:00 - 21:30

Lokation
Klinik Inner Peace

Kategori


At tænke positivt er ikke altid nok – din underbevidsthed snyder dig.

At tænke positivt, okay, positivHar du prøvet  at tænke positivt og være positiv og alligevel opleve, at de ønskede forandringer ikke rigtig indtræffer eller oplever du, at du bliver hængende i de gamle vaner/ mønstre, at ting bare gentager sig.

Måske du slås med symptomer såsom smerter i ryg eller andre steder, gentagende hovedpine, autoimmune sygdomme, allergier, træthed eller andet og har fået at vide, at du må lære at leve med det.

Din underbevidst har magten – du kan tage den tilbage.

Jeg vil give mit bud på og dele mine erfaringer med, hvad det er, der hindrer dig i at skabe forandringerne, slippe symptomerne og hvordan du med enkle værktøjer kan skabe forandringer i dit liv.

Aftenen vil blive krydret med eksempler fra mit eget liv og fra mine erfaringer fra min Klinik. Du vil få nogle værktøjer, du kan bruge i din hverdag. Du får folderen “Enkle værktøjer med stor virkning.”

Hvis tiden tillader det, vil vi laver et par små øvelser.

Tilmelding nødvendig – der er begrænset antal pladser.

Der vil være kaffe, the og guf.

Pris 125 kr.

Du kan købe din billet her.

Tidligere deltagere tilbagemelding.

“Hvor har det bare givet mig en enorm forståelse af, hvorfor jeg ikke kan ændre mine vaner. Jeg oplever nu, at den viden og de værktøjer jeg fik til foredraget, har åbnet for at se, at der er andre muligheder, lidt som om mine skyklapper er væk.”