Har du symptomer, som du har fået at vide, du må lære at leve med?

Ønsker du forandringer, fordi du er kørt fast i dit liv?

Har du fysiske eller psykiske symptomer som smerter, stress eller angst?

Access Bars

Er du fyldt med bekymring, tristhed, stress – føler dig begrænset? Access Bars behandlingen giver dig mulighed for at slippe alt det der begrænser dig – alt imens du ligger på briksen og slapper af.

access-bars-1Access Bars betyder egentlig ”adgang til energibaner”. Teorien i Access Bars behandlingen er, at det, du har oplevet – følelser, tankemønstre, handlemønstre og meget mere, er lagret i din hjerne og din krop. Dette giver en masse fastlåsninger og begrænsninger i dit liv. Disse energetiske fastlåsninger med Access Bars

Kunne du tænke dig

  • at STOPPE tankemylderet?
  • gøre op med din indre dommer?
  • gøre dig fri af tillært adfærd?
  • få bedre kontakt til og med din krop?
  • være mere tilstede i NUET?
  • være mere DIG – have kontakten til din indre sandhed?

Access Bars Video

Få dine Bars aktiveret

Der er 32 punkter eller ”bars” på hovedet, som, når de berøres blidt, ubesværet og let frigør den elektriske ladning, som fastholder de overvejelser, tanker, ideer, overbevisninger, beslutninger og følelser, som du har samlet og gemt gennem alle tider.

Forestil dig, at vi kører en gang anti- virus program og sletter al virus, så du/computeren kommer til at fungere optimalt igen.

Det er afslappende og afstressende.

Punkterne repræsenter for eksempel healing, krop, seksualitet, penge, kontrol, håb & drømme, bevidsthed, kommunikation, magt og kreativitet med mere.

Access Bars har hjulpet mange med at ændre deres syn på deres krop og deres liv bl.a. søvn, helbred, vægt, penge, sex, parforhold, angst, stress.

Det værste, der kan ske, er, at du føler det, som om du har fået en ordentlig omgang massage, – det bedste, at du oplever, at dit liv forandres.

Jeg vil gerne kontaktes.