Vejen til Diamanten i Dit Hjerte. - Klinik Inner Peace

Vejen til Diamanten i Dit Hjerte

​Forløbet er bygget op, så du ved hjælp af bevidsthed og enkle teknikker kan gøre dig fri af de begrænsninger, som hindre dig i at lytte til, vælge og leve din indre sandhed, som er Diamanten i Dit Hjerte.

Dine tanker skaber dit liv og dine følelser

En stor en del af forløbet handler om at frigøre de tankemønstre, blokeringer og ubalancer, som kan skabe både fysiske og psykiske symptomer og skygger for, at du kan være Diamanten i Dit hjerte.

Forestil dig, at inde i dig er din indre sandhed, Diamanten i Dit Hjerte, den er ren, når du fødes. Du oplever forskellige ting i dit liv og disse oplevelser skaber nogle tankemønstre i dig, som sætter sig på Diamanten som små etiketter, dette skaber adfærdsmønstre og gentagelser, så du igen og igen får bekræfter dine tankemønstre.

På etiketterne kunne f.eks. stå

 • ”Jeg er ikke god nok.”
 • ”Jeg har ikke, hvad jeg har brug for.”
 • ”Jeg er bange for….”
 • ”Jeg må ikke vise mine følelser.”
 • ”Jeg er værdiløs.”
 • “Jeg er ikke værd at elske.”
 • “Jeg passer ikke ind.”
 • ”Jeg betyder ikke noget for nogen.”
 • ”Kærlighed gør ondt.”
 • ”Jeg må ikke have glæde.”
 • ”Jeg må ikke nyde livet.”
 • ”Jeg kan ikke tillade mig….”
 • ”Andre har det bedre end mig.”
 • ”Jeg skal sørge for at andre er glade”
 • ”Det kan ikke nytte nogen at ønske sig noget. Det lykkes bare ikke.”
 • ”Hvis jeg glæder mig, sker der bare noget der ødelægger det.”
 • ”Jeg bliver bare såret igen.”
 • ”Jeg har ikke noget valg.”
 • ”Det er svært at skabe forandring.”
 • ”Jeg ved ikke nok.

Og ja, hvis du lige tænker lidt, kan du sikkert også tilføje nogen.

Dine tankemønstre.

Mange af disse etiketter (tankemønstre) har du ”kopieret” fra omgivelserne – du har lært, at ”sådan er det”. Du kender sikkert oplevelsen – du har sagt eller gjort noget og tænker ”Det var ligesom min mor, far eller en anden.” og nogle gange er det ikke en hensigtsmæssig reaktion eller handling for dig.

Etiketterne farver din måde at se verden på samt den energi du sender ud i omverden.

Du tiltrækker oplevelser , som blot bekræfter, at det du tænker er rigtigt – alt dette sker på at ubevidst plan. Det er Autopiloten, der styrer her – det gør den faktisk 95-98% af dit liv. Derfor oplever du ofte, at det er svært at skabe de ønskede forandringer. Med teknikkerne i dette forløb vil du kunne frigøre selv nedarvede adfærdsmønstre.

Fundamentet i dit liv.

Størsteparten af disse etiketter er skabt, allerede inden du er 7 år gammel, det er blevet til fundamentet i dit liv. Det du lever ud fra nu – det du skaber dit liv fra. Så med forløbet her får du mulighed for at skifte det gamle fundament ud og selv skabe det fundament, der svarer til din indre sandhed – Diamanten i dit hjerte.

Og bare rolig du skal ikke ind og trave rundt i din fortid, din barndom og ”analysere op og ned ad stolper”.

Hvad får du ud af det?

Du vil med forløbet blive bedre og bedre til

 • at lytte til din indre guidning.
 • at træffe nye og skabende valg.
 • at heale det sårede barn.
 • at lukke op for kærligheden.
 • at stoppe med at dømme dig selv eller andre.
 • at tro på dig selv få gjort op med selvtvivlen og det lave selvværd.
 • at blive bevidst om dine begrænsende tankemønstre for så at kunne gøre dig fri.
 • at finde indre ro og overskud.
 • at hvile i dig selv.

Hvem kan have gavn af at deltage?

Personer som oplever, at de ….

 • påtager sig meget ansvar for andre.
 • er pleaseren.
 • altid har travlt.
 • glemmer sig selv.
 • nemt overvældes af situationer, følelser, andres reaktioner m.m.
 • nemt bliver overstimuleret – fyldt op.
 • er meget i deres hoved, meget tænkende og analyserende.
 • har problemer med at mærke deres krop.
 • har svært ved at være social.
 • bliver styret af deres følelser.
 • dømmer sig selv.
 • bliver styret af andre.
 • er kørt fast og ikke kan ændre tingene.
 • ikke kan se andre muligheder, at de har andre valg.
 • er meget sensitive.
 • det var blot nogle forslag

Er Du klar til at gribe Diamanten?

Er Du villig til at vælge at

1. skabe forandring?

2. forpligte dig mere overfor dig selv?

3. se, erfare og erkende – uden at dømme?

4. afsætte tid til dig?

5. at tage imod Diamanten i Dit Hjerte?