Har du symptomer, som du har fået at vide, du må lære at leve med?

Ønsker du forandringer, fordi du er kørt fast i dit liv?

Har du fysiske eller psykiske symptomer som smerter, stress eller angst?

Klient oplevelser

Et lille udpluk

Hvor fantastisk – jeg har fået min glade dreng tilbage.

Jeg er så taknemmelig over, at vi mødte dig på messen i Kværndrup. Du har givet mig min dejlige dreng tilbage. Han kan nu fungere i hverdagen, hvad der ikke har været mulig de seneste år.  1000 tak.

Jeg er superlykkelig og glad.

Hvor er jeg bare glad for den behandling, jeg fik forleden. Jeg kunne til træningen klare det spring, som virkelig har voldt mig problemer. Alle var forundrede og spurgte, hvad jeg havde gjort. Alle har jo set, hvor jeg har kæmpet og været ked af det. Stort tak, hvor er det fantastisk. Knus M

Virkelig klar til at blive gift.

Min sidste behandling hos dig var fantastisk. Tænk sig at en oplevelse fra jeg var 6-7 år gjorde, at jeg var så meget i tvivl om, om jeg turde at blive gift, selvom vi har boet sammen i mange år. Og sjovt at det egentlig var min fødselsdepression, som var årsagen til, at jeg startede hos dig. Den ro, jeg har nu, kan ikke beskrives. Stort tak for din hjælp, M. PS. Jeg ved, hvor du er, hvis det bliver aktuelt.

Sikken en erkendelse.

Her troede jeg, at vi skulle skilles, og så var det ”bare”, fordi jeg egentlig var bange for at lukke min partner ind – fordi jeg tidligere var blevet såret. Hvor er mit liv blevet rigt efter mine behandlinger hos dig. Tak for det, og alle de værktøjer jeg  har fået med mig. 1000 tak, S.

Jeg blev rørt til tårer.

Forhistorien til denne tilbagemelding.

Jeg havde en mor til behandling, hun fortalte, at deres datter på snart 6 år, de seneste 3 uger har forandret sig, morgenerne og påklædning er et mareridt og er generelt blevet meget afvisende. Jeg fanger en del af, hvad der ligger bag dette kaos og frigør dette. Og dagen efter kommer så denne dejlige SMS.

Hej Susan. Vi havde en rigtig glad pige, der kom hjem fra børnehaven i går. Hun begyndte at rydde op og støve af og var bare så glad  :-)Hun ville selv putte sig, da hun skulle i seng, klarede alt selv og sagde godnat og faldt i søvn i sin egne seng. I morges vågnede hun, da hendes far stod op, tog tøj på uden problemer og kørte med sin far til børnehaven 🙂 Tusind tak for hjælpen. Knus A.

Tusind tak.

Dejligt at vi mødte dig. Havde vi ikke det, havde vi sikkert ikke været gift i dag, og et er sikkert, vi havde begge været på lykkepiller. Stort knus hr. og fru J.

Jeg har behandlet flere med afhængighedsproblemer. Heriblandt en tidligere narkoman, som siger sådan:

Jeg er helt fri af trangen, hvor dejligt – efter blot 1 behandling. Nu handler det om at få frigjort mig for angsten for tilbagefald – her er vi også godt på vej. Jeg oplever, at jeg tør ting, som jeg ellers havde nægtet tidligere – tør overskride mine egne grænser og vise, hvem jeg er. Herligt.

En kvinde gik i behandling på min klinik og slap af med unormalt stærke menstruationssmerter. Hun skrev:

Tusind tak, mine smerter og voldsomme menstruationer er nu normaliseret. Jeg blev ellers behandlet med hormoner – slut med det. Super. K

Jeg har også behandlet psykiske symptomer. Her giver to af mine klienter deres vurdering af behandlingen:

En helt fantastisk oplevelse at mærke, hvordan den knugende fornemmelse i maven forsvandt under behandlingen; men rigtigt, som du havde forudsagt – der skulle lige nogle gange til før vi fik “roden” med. Kh. B

Tak for hjælpen.

Kun meget få sommerfugle i maven. Eksamen bestået med glans, så nu er det videre. Tænk sig hvad 1 behandling har udrettet. A