Varmt og hjerteligt velkommen til vores GRATIS gruppe Find styrken i din sensitivitet.

Den her gruppe er til dig, der gerne vil have viden om, hvordan du kan skabe forandring i dit liv, ved at Genfinde din Feminine Power og skabe et ærende og nærende Mindset.

Den er til dig, der længe har drømt om at få styr på tankerne og kunne slukke for den indre sabotør, som altid hvisker dig i øret med negative begrænsende overbevisninger.

Det er til dig, der igen og igen prøver at find ro glæde og overskud, prøver at tænke og kontrollere dig ud af dine problemer og dig, der ved at den letteste vej i mål, er sammen med et stærkt fællesskab af ligesindede

Kort sagt: til dig der gerne vil lære at Tæmme dit tankemylder, dine tanker og gøre op med den indre sabotør.

Hvis det lyder den mindste smule genkendeligt, så er du endt det helt rigtige sted.

Her finder du nemlig:

 

👉 Tips, trick og lette, enkle værktøjer.

👉 Der vil fra tid til anden være ”Insighter Time” som kan være alt fra Spørgsmål og svar til en fælles meditation eller BodyTalk session – så lad os se hvad tiden bringer.

👉Et stærkt fællesskab, der er der for dig når det er sjovt, svært, hårdt, nemt, og elendigt.

 

Jeg har hjulpet Sensitive, Overtænkere, Stressramte og andre med at spotte og frigøre dybe ubevidste tankemønstre i mere end 20 år, faktisk har jeg aldrig mødt en,  jeg ikke kunne hjælpe, så du er i trygge hænder.

Gruppen koster dig nul og en dut kroner at deltage i, men vi forventer, at du bidrager til den gode stemning, sender hjerter og tommeltotter når de andre medlemmer deler og generelt bare er med på, at det vi giver, er det vi får tilbage.

Jeg er SÅ spændt på at møde dig, og få lov til at bidrage til dig.

Læs om gruppens regler og tilmeld dig her 

Sådan er mit liv forvandlet.

 

Da jeg blev bevidst om, om de tanker og følelser jeg havde, egentlig var sande for mig, om det overhovedet var mine eller de var “fanget” og kopieret fra andre – som så skabte et helt netværk af filtre, hvor igennem jeg tolkede og taklede, det jeg oplevede og fik frigjort disse- skabte det virkelig forandring i mit liv.
Mange er slet ikke klar over, hvor meget de påvirkes af andres tanker og følelser (energi).

 

 

 

Min egen historie meget kort.

Da jeg blev bevidst om,

  • hvor meget jeg blev påvirket og styret af andres tanker og følelser (energi). –
  • hvor meget jeg havde kopieret og troet, at det skulle være sådan.
  • hvor ofte jeg mistede min “energi”, fordi jeg ikke var klar over mine dybeste mønstre og at jeg kunne ændre dem.

Erkendte jeg, at jeg ved at være bevidst omkring det, kunne slippe energien, hvilket gav det mig meget mere energi i hverdagen.

Jeg tænker nogle gange tilbage på, hvor meget stress, kontrol, angst og tankemylder, jeg havde og hvordan det påvirkede min familie. Det er lidt skræmmende.

Når jeg tænker tilbage gennem de seneste 20-30 år og på, hvad der har givet mig allermest i min egen udvikling, har det netop været at blive bevidst om og erkende den “virus” (tanke- og adfærdsmønstre), som overskyggede min indre sandhed – for så at kunne slippe dem uden at dømme eller for den sags skyld at skulle trave rundt i de gamle oplevelser. Kort og godt blive bevidst om, erkende og frigøre for så at lukke op for nye muligheder og kunne træffe mere hensigtsmæssige valg.

Ja, jeg har gået vejen selv og kan levende sætte mig ind i dine frustrationer.

Hvad siger dit indre, er det NU?

Undersøgelser viser at dårlig trivsel, manglende søvn, manglende glæde og  bekymringer skaber stress i dig og din krop. Stress er en af de største faktorer i  påvirkning af dit helbred.

Jo længere tids påvirkning, jo mindre livskvalitet.

Vær med i Gruppen læs om regler og tilmeld dig her.

 

Susan Schvartz Larsen

Mobil 23810628   eller info@innerpeace.dk

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål. Husk, der er aldrig dumme spørgsmål.

Jeg håber, vi ses i Gruppen Find styrken i din sensitivitet.